Het eerste bestuur
Het 1ste bestuur zal tijdens het verenigingsjaar 2021-2022 de vereniging besturen. We willen ervoor zorgen dat onze vereniging niet alleen een plek is om een potje te schaken, maar ook om samen met vrienden een biertje te drinken en een gezellige tijd te hebben!Van links naar rechts:
Secretaris: Nyasha Milan Huits
Voorzitter: Bauke Spoor
Commissaris Intern: Jasmijn Schaars
Penningmeester: Niels Verwer
Over ons - Voorzitter: Bauke Spoor


Hallo allemaal! Mijn naam is Bauke Spoor en ik ben dit jaar jullie voorzitter. Ik ben 25 jaar, heb in november mijn master Nederlands burgerlijk recht afgerond aan de Radboud Universiteit en werk sinds januari als jurist. Ik begon serieuzer te schaken in de zomer van 2020 (dat is zelfs voordat het Queen's Gambit werd uitgezonden, kun je je voorstellen) en sindsdien krijg je me niet meer van het bord weg. Naast schaken (en vooral openingen studeren via chessable) zijn mijn hobby's het spelen van bordspellen, squashen, basketballen en uitgaan. Ik ben erg benieuwd waar onze club heen gaat en hoop jullie te zien op onze schaakavonden of andere activiteiten! Verder kun je me bereiken op voorzitter@ssvntussendetorens.nl of via +31 6 21 408 564 als je verdere vragen hebt over onze vereniging. .

Over ons - Secretaris: Nyasha Milan Huits


Mijn naam is Nyasha Milan Huits, ik ben 20 jaar en ben secretaris van het eerste bestuur van SSVN Tussen de Torens. Ik kwam voor het eerst in aanraking met de vereniging na een online schaaktoernooi van mijn studentenvereniging Sophia, de studievereniging voor mijn eigen studie: Filosofie, Politiek en Maatschappij.

Ik was heel enthousiast om lid te worden van de vereniging en na een korte periode als penningmeester van het oprichtingsbestuur wilde ik heel graag een bestuursfunctie behouden bij de schaakvereniging. Gelukkig kreeg ik de kans om secretaris te worden!

Ik begon mijn schaakcarriere relatief laat door enkele YouTube-video's van Agadmator, Gothamchess en Eric Rosen. Nadat ik enkele van hun video's had bekeken, begon ik zelf twee jaar geleden met schaken. Op dit moment heb ik een ELO van ongeveer 1400 om chess.com. Hopelijk kan ik door nog wat wedstrijden te spelen tegen mijn medeleden en dinsdagavond te trainen mijn doel van 1500 ELO tegen de zomer van 2022 halen.

Heb je vragen, dan ben ik te bereiken via secretaris@ssvntussendetorens.nl of +31 6 365 539 75.

Over ons - Penningmeester: Niels Verwer


Hoi! Mijn naam is Niels Verwer, 24 jaar en ik studeer rechten. Ik ben de penningmeester van onze vereniging. Ik kwam al in de opstartfase bij de vereniging toen ik er een artikel over zag in een krant. Sindsdien ben ik actief betrokken bij de Tussen de Torens en dat ben ik ook van plan in de toekomst. Naast schaken hou ik van schilderen, bordspellen spelen en af en toe zeilen als het weer het toelaat.

Voor vragen: mail naar penningmeester@ssvntussendetorens.nl

Over ons - Commissaris Intern: Jasmijn Schaars


Hallo iedereen! Mijn naam is Jasmijn Schaars en ik ben dit jaar de Commissaris Intern. Ik ben 22 jaar en studeer geneeskunde aan de Radboud Universiteit. Net als vele anderen ben ik weer gaan schaken na het kijken van de Queen's Gambit. Ik speelde een beetje toen ik een kind was, maar niets serieus. Schaken is een van mijn vele hobby's. Verder speel ik graag Lacrosse, speel ik basgitaar en ga ik regelmatig boulderen. Ik hoop je snel te zien bij een van onze activiteiten!

Mail: commissarisintern@ssvntussendetorens.nl

Het oprichtingsbestuur
Het oprichtingsbestuur is in de lente van 2021 begonnen met het verzamelen van enthousiastelingen voor een studenten schaak vereniging in Nijmegen. Al snel was hier heel veel animo voor. Dit resulteerde in een stroomversnelling waarbij samen met partners en actieve studenten allerlei stappen zijn gezet om een officiele en financieel gezonde vereniging te vormen. Het oprichtingsbestuur leverde in de zomer van 2021 SSVN Tussen de Torens op als volwaardige vereniging.Van links naar rechts:
Voorzitter: Jon van Broekhoven
Commissaris Intern: Tiemen Hageman
Secretaris: Wouter Doeven
Penningmeester: Nyasha Milan Huits