Simultaan opening schaaktafels
Het afgelopen jaar zijn er een drietal schaaktafels geplaatst op de campus van de Radboud Universiteit. Mocht je zin hebben om een potje te schaken, dan zijn de schaakstukken tegen inlevering van je studentenpas bij de dichtstbijzijnde portier op te halen! Om de opening te vieren, organiseert SSVN Tussen de Torens samen met de RU een simultaan op 16 mei 2022! Er komen twee expert schakers waar jij de kans voor hebt om samen met je medestudenten en medewerkers van de universiteit tegen te schaken! Zin om te spelen? Opgeven is niet nodig, maar kom op de dag zelf bij de schaaktafel achter het Huygens tussen 13.00 en 16.00 uur!

Schaaktafels!
Op de campus van de Radboud Universiteit staan sinds kort enkele schaaktafels. Heb je zin om spontaan een potje te schaken, dan kan je de stukken ophalen op de volgende locaties tegen inlevering van je studentenpas: :

Tussen het Elinor Ostromgebouw en veld 3 - Portier van het EOS/GymnasionAchter het Huygens - Portier van het Huygens


En binnenkort: dichtbij het Maria MontessorigebouwHeb je zin om een keer met medestudenten een potje te spelen of wil je beter leren schaken? Je bent altijd welkom bij een van onze schaakavonden op de woensdag! Stuur gerust een mailtje naar secretaris@ssvntussendetorens.nl!